Badetøj til brystprotese
Badetøj stomiopererede kvinder
Badetøj stomiopererede mænd
Badetøj stomiopererede børn
Badetøj til inkontinens - NYT
Sunprotect / UV-badetøj – Børn
Sunprotect - Junior/Voksen
Svømmetilbehør, bikiniskørter, saronger mm..
Tilbehør til diabetikere
Tips til styling
Gavekort
Lagersalg / outlet - NYT
Bikinitoppe - Piger - NYT
Nyheder
Vinterbadning - NYT
 
 
MERE INFORMATION
► Størrelsesguide
► Vaskeanvisning tekstiler
► Privatlivspolitik
► Kontakt os
 
 
 















 
Online betaling med:

Dankort Visa Visa Electron VPay
MasterCard Maestro JCB

BemærK: vores privatlivspolitik er pt. Under redigering - november 2022

 

Privatlivspolitik

INFORMATION OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER
Din datasikkerhed er vigtig for os, og vi vægter derfor højt, at dine personoplysninger håndteres på en ansvarlig måde, når du handler i vores (A/S Lykke Refsgaaards) webshop www.sporty-living.dk.
Nedenfor kan du læse, hvordan A/S Lykke Refsgaard (herefter "A/S Lykke Refsgaard", "vi", "os" eller "vores") behandler personoplysninger om dig, når vi agerer som dataansvarlig. Du kan også læse om, hvilke rettigheder du har i forbindelse med vores behandling.

DATAANSVARLIG / Rolle som dataansvarlig
A/S Lykke Refsgaards rolle som dataansvarlig. I forbindelse med driften af vores webshop www.sporty-living.dk behandler vi en række peronsoplysninger. Det gør vi for at servicere dig bedst muligt. Vi indsamler og behandler hovedsageligt almindelige (ikke følsomme) personoplysninger. Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte A/S Lykke Refsgaard her:

A/S Lykke Refsgaard
Kjeldsmarkvej 11
7600 Struer
Danmark
Tlf.: +45 9785 2211
CVR-nr.: 2952 1611

Såfremt du har spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, kan du kontakte os på mail info@sporty-living.dk eller telefon 97852211.

 

BEHANDLINGSAKTIVITETER
Hvilke personoplysninger vi indsamler og formålet med indsamlingen

Cookies: Når du besøger vores webshop eller afgiver en bestilling via webshoppen indsamler vi ikke cookies.

Vi behandler personoplysninger om dig i en række forskellige situationer. Læs nærmere nedenfor.

Kunde:
Når du er kunde hos og afgiver en bestilling, behandler vi personoplysninger om dit navn, din adresse, dit telefonnummer, din e-mailadresse, dine køb og øvrige oplysninger, som du giver os i forbindelse med handelen. Det er oplysninger som er nødvendige for gennemførelse af et køb i webshoppen og har til formål for os at vi kan levere den bedst mulige service (levering af bestilte varer, ombytninger, reklamationer, fakturering mv.). Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende en elektronisk ordrebekræftelse og/eller informationer vedrørende leveringsfrist mv.

Ved indsamling af data sikrer vi, at det sker med afgivelse af dit udtrykkelige samtykke (herunder accept af handelsbetingelser), så du er informeret om, hvilke oplysninger der indsamles og til hvilket formål.

Vores grundlag for behandlingen er aftalen med dig (databeskyttelsesforordningen artikel 6(1) (b)) eller vores legitime interesser i at administrere dine oplysninger som junde hos os (databeskyttelsesforordningen artikel 6(1) (f)).

Regnskabsmateriale opbevares som bilag ved bogføring. Disse opbevares i minimum 5 år efter at indeværende regnskabsår er afsluttet (jf. bogføringsloven). Øvrige oplysninger opbevares i 3 år.

Samarbejdspartner og/eller leverandør:
Når du er samarbejdspartner eller leverandør til A/S Lykke Refsgaard eller er kontaktperson hos en samarbejdspartner/leverandør, behandler vi personoplysniger om navn, virksomhedsadresse, arbejdstelefonnummer, e-mailadresse, titel samt offentligt tilgængelige informationer og øvrige oplysninger, som du giver til os.Vi behandler personoplysningerne til brug for kontraktstyring samt for at modtage vrer og tjenester fra vores leverandører og samarbejdspartnere, og hvor det er relevant for at opfyde aftaler med vores kunder.

Vores grundlag for behandlingen er aftalen med dig (databeskyttelsesforordningen artikel 6(1)(b)) eller vores legitime interessser i at varetage relationen mned dig/den virksomhed du repræsenterer som samarbejdspartner/leverandør (databeskyttelsesforordningen artikel 56(1)(f)). Vi opbevarer ovenstående oplysninger om samarbejdspartnere og/eller leverandører i 3 år og oplysninger til brug for bogholderi i 5 år.

 

VIDEREGIVELSE AF DATA til andre dataansvarlige
A/S Lykke Refsgaard kan videregive dine personoplysninger til andre leverandører og/eller serviceudbydere (eksempelvis en transportør) i forbindelse med den almindelige drift af vores webshop.

A/S Lykke Refsgaard kan endvidere videregive dine personoplysninger til en offentlig myndighed i situationer, hvor vi konkret er forpligtiget til at videregive dine personoplysninger i medfør af lovgivning og underretningsforpligtigelser, som vi er underlagt.

Det kan eksemplevis være nødvendigt at videregive personoplysninger til følgende modtagere:
For at levere bestilte varer videregiver vi adresse til transportøren.


SLETNING AF PERSONOPLYSNINGER (opbevaring, dataintegritet, sikkerhed)
Når dine personoplysninger ikke længere er nødvendige, vil vi sikre, at de slettes på en sikkerhedsmæssigt forvarlig måde.

Som hovedregel opbevares oplysningerne i indeværende regnskabsår plus 5 år fra det tidspunkt du har gennemført en bestilling via www.sporty-living.dk.

SIKKERHED
Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at optimere sikkerheden i behandlingen af dine persondata.
 

DINE RETTIGHEDER
Som registreret (kunde, samarbejdspartner mm) har du en række rettigheder i henhold til databeskyttelsesforordningen. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

Indsigt:
Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig.

Rettelse af urigte oplysninger:
Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv og ufuldstændige personoplysninger fuldstændiggjort.

Sletning:
I særlige tilfælde har du ret til at få slettet personoplysninger om dig, inden det tidspunkt hvor vi almindeligvis vil slette dine personoplysninger.

Indsigelse:
du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, og altid hvis behandlingen er med henblik på direkte markedsføring.

Dataportabilitet:
Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden.

KLAGEADGANG
Hvis du ønsker af klage over vores behandling af dine personoplysninger opfordres du til af kontakte os på mail info@sporty-living.dk eller på telefon 9785 2211.
Se mere om klageadgang på www.datatilsynet.dk.

 

OPDATERING AF PRIVATLIVSPOLITIK
Fra tid til anden vil det være nødvendigt for os at opdatere vores privatlivspolitik. Vi gennemgår den regelmæssigt for at sikre, at den er opdateret, retvisende og i overensstemmelse med gældende lovgivning og principper for behandling af personoplysninger.

Ver.2, Opdateret november 2022

© Copyright 2009 www.sporty-living.dk - Siden er udarbejdet i samarbejde med ResenNet