Badetøj til brystprotese
Badetøj stomiopererede kvinder
Badetøj stomiopererede mænd
Badetøj stomiopererede børn
Badetøj til inkontinens - NYT
Sunprotect / UV-badetøj – Børn
Sunprotect - Junior/Voksen
Svømmetilbehør, bikiniskørter, badesko, badehætter, wellness m.m.
Tilbehør til diabetikere
Tips til styling
Gavekort
Lagersalg / outlet - NYT
Bikinitoppe - Piger - NYT
Nyheder
Vinterbadning - NYT
 
 
MERE INFORMATION
► Størrelsesguide
► Vaskeanvisning tekstiler
► Privatlivspolitik
► Kontakt os
 
 
  
Online betaling med:

Dankort Visa Visa Electron VPay
MasterCard Maestro JCB

Om sporty-living - Dansk produceret badetøj

 


Filosofien
Filosofien bag sporty-living er, at alle der har lyst til at svømme, skal have mulighed for det. Derfor har vores webshop et bredt udvalg af badetøj, sunprotect/UV-badetøj og svømmetilbehør på hylderne specielt udvalgt til den aktive og kvalitetsbevidste.

Vores navn
Vi har kaldt webshoppen "Sporty-living". Det er et signal om, at vi henvender os til dig, som vil have sport og fysisk velvære som en del af din hverdag. Disse nøgleord ligger til grund for vores logo, hvor Y´et illustrerer bevægelsesfrihed og fysisk velvære.

Badetøjet
En badedragt, en bikini og et par badebukser skal sidde godt og få dig til at føle dig godt tilpas. Ikke mindst når du er brystopereret eller har stomi. Derfor har vi sat os som mål at udvikle, designe og producere det bedst mulige badetøj til brystprotese og stomi. Vi har specielt fokus på, at badetøj til stomi og brystprotese ikke skal adskille sig fra det badetøj, der ellers findes på markedet. Derfor er alle badetøjsmodeller testet på personer, som har stomi eller brystprotese. Bemærk at alle modeller designes og gradueres i hånden for optimal pasform.

Svømmetilbehøret
Til en tur i svømmehallen, badelandet eller bølgen blå har vi sørget for et håndplukket udvalg af svømmetilbehør. Her har vi fokus på funktionalitet og kvalitet.

Design, test og produktion af badetøj
Badetøj til stomiopererede og badetøj til brystopererede designes og udvikles i tæt samarbejde med A/S Lykke Refsgaard, bedre kendt som Lykke R.
I forbindelse med udvikling af nye modeller, er test af produkterne hos vores testpanel af afgørende betydning. Modeller som ikke er færdigtestede vil være markeret med "TESTMODEL". Det er for at signalere, at vi gerne vil have flere personer med stomi eller brystprotese til at teste produktet som del af vores testpanel. For os er det en kerneværdi, at produkterne er gennemtestede og tilpasset de behov, stomiopererede og brystopererede har. Grundige test og den direkte dialog er derfor grundlæggende for vores produktudvikling.

Badetøjet i webshoppen produceres i Danmark på Lykke R´s systue i Struer. Det sikrer kvalitet, fleksibilitet og danske arbejdspladser.

Sporty-living i fremtiden
Det er vores mål og vores passion hele tiden at udvikle og optimere vores badetøjskollektioner i samarbejde med vores testpanel og vores kunder iøvrigt. Hold godt øje med vores sortiment. Vi udvider det løbende, så vi kan servicere dig med det, du lige står og mangler til en tur i svømmehallen, badelandet, stranden eller ferien sydpå.

 

#  Vi er stolte af at bidrage til at bevare danske arbejdspladser  #

 


 

 

© Copyright 2009 www.sporty-living.dk - Siden er udarbejdet i samarbejde med ResenNet